Catalonia's self-determination process

Posted by admin on March 26, 2014

L’assaig de la V humana al Parc del Cinquantenari de Brussel·les ha estat tot un èxit de participació malgrat l’insistent pluja que ha acompanyat els participants durant tot l’acte.

Un total de 317 persones han respost a la crida conjunta de les ANCs de Luxemburg, Nederland, England i Brussel·les per realitzar la V humana acompanyant-la d’una senyera de 70 metres a cada braç.

El públic ha estat molt variat i tant catalans com amics de Catalunya de totes les edats s'han desplaçat des de Bèlgica i els seus països veïns per donar suport a l'acció.

A aquest acte s’hi han sumat els ciclistes de Pedalem per la Independència que a l’arribar al parc han passat pel passadís format per les senyeres i les persones que les aguantaven formant la V humana.

L’acte ha comptat amb el desplegament de les lones adreçades a J.C. Junker, M. Schulz i D. Cameron.

L’acte reivindicatiu té la voluntat d’internacionalitzar el fet català i és una crida a la societat civil catalana perquè surti massivament als carrers el proper 11 de setembre per demostrar la voluntat democràtica del poble català de dur a terme la consulta del 9 de novembre.